Isolering af
krybekælder

Krybekælder

Hvad er en krybekælder?

En dårligt isoleret krybekælder er ofte årsag til stort varmetab og dårligt indeklima, fordi det trækker, og gulvene føles kolde og ubehagelige at gå på.

En krybekælder er en lav kælder, som typisk er mellem 60 cm og 1 meter, således at der kun lige er plads til, at man kan krybe ind og inspicere stueetagen nedefra. Krybekældre ses oftest i huse fra århundredeskiftet og frem til 1960. De er bygget med det formål at beskytte de bærende bjælker mod fugt eller for at skjule vand- og varmerør, så man nemt kunne inspicere og reparere dem, hvis det var nødvendigt.

Start filmen og se hvor let det er at isolere en krybekælder med Papiruld.

Få dit uforpligtende tilbud her

Har du spørgsmål? Hos os er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 40 36 13 60, hvor vi med glæde tager en uforpligtende snak om din situation. Derudover tager vi også imod skriftlige henvendelser på e-mail info@papiruld-lf.dk, hvor vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Papiruld til isolering af krybekælder

En dårligt isoleret krybekælder kan nemt isoleres med Papiruld. Vi tilsætter Papiruld en miljøvenlig lim, hvorefter vi sprayer blandingen op under gulvet nede fra krybekælderen.

Når Papiruld iblandes lim, kan isoleringen hæfte direkte på gulvstrøer og andre konstruktioner. Papiruld sprayes på i en sammenhængende flade uden samlinger og uden kuldebroer. Ved denne metode kommer isoleringen ikke til at hænge, og man undgår dermed lommer med træk.

Er der allerede opsat måtter under gulvet i krybekælderen, sørger vi for enten afmontere måtterne eller at fæstne dem til undergulvet med trælister eller lignende for derefter at spraye Papiruld på efterfølgende.