Hulmursisolering
for godt indeklima

Hulmursisolering for godt indeklima

Stor ekspertise i isolering af hulmur

Du kan muligvis mærke en kølig brise fra endevæggen i stuen, når du ser fjernsyn med familien i aftentimerne? Eller måske har du lagt mærke til at varmeregningen er steget gradvist den seneste tid? Det skyldes sandsynligvis, at du mangler en effektiv hulmursisolering.

Vi har siden 2009 som isolatør, hjulpet et utal af kunder med alle typer af isoleringer. Uanset om der er brug for et større eller mindre indgreb, så har vi erfaringen med i bagagen, til at kunne klare enhver form for hulmursisolering. Er du i tvivl om isolering af hulmur er den rigtige løsning for dig, tager vi gerne forbi og besigtiger din bolig, hvor vi med glæde rådfører og vejleder på bedste vis. Hvis det ikke er hulmursisolering som afhjælper dine udfordringer, så kan vi også hjælpe med andet. Vi tilbyder blandt andet isolering af etageadskillelse og loftisolering med brug af papiruldsisolering.

Få dit uforpligtende tilbud her

Har du spørgsmål? Er du i tvivl om en hulmursisolering er den rigtige løsning for dig? Hos os er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 40 36 13 60, hvor vi med glæde tager en uforpligtende snak om din situation. Derudover tager vi også imod skriftlige henvendelser på e-mail info@papiruld-lf.dk, hvor vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Eliminer dine kuldebroer med en hulmursisolering

Du kan se frem til en hurtig og effektiv arbejdsprocess, når vi hos Papiruld Lolland-Falster skal udfører hulmursisolering hos dig. En hulmursisolering udføres ved at bore små huller i fugerne på facaden udendørs. Hvorefter man indblæser papiruldet, som skubber den eksisterende isolering op af endevæggen, og udfylder dermed tomrummet i væggen. Efter isoleringen er udført bliver hullerne i fugen lappet med matchende fuge, så man undgår tydelige ar på facaden.

Papiruld består udelukkende af genbrugte- eller overskudsaviser, dermed er det en miljørigtig løsning hele vejen rundt. Med en grundig hulmursisolering, kan du opnå en besparelse på helt op til 7.000 kr om året på din varmeregning. Desuden forbedres dit indeklima i boligen markant, da du kan regne med en stigning på temperaturen i husets indervægge på helt op til 7 grader. Dermed er det altså en fordelagtig investering uanset hvordan man vender og drejer det, herunder er førnævnte fordele listet:

  • Mulighed for håndværkerfradrag
  • Miljørigtigt valg (materiale og forbrug)
  • Nemt og hurtigt indgreb
  • Besparelse på varmeregning
  • Forbedret indemiljø