Isolering af
etageadskillelse

Isolering af etageadskillelse

Forbedr dit indeklima med optimering af dine isoleringer

Bor du i et hus på Lolland-Falster som er bygget inden 80’erne? Har du lidt svært ved at holde fødderne varme på 1.etage? Så mangler du højst sandsynligt, at få foretaget en isolering af etageadskillelse i boligen. Det er i senere tid blevet en standard procedure, at isolere mellem etagerne på adskillige boliger, da man erfarede at de ældre metoder ikke leverede tilstrækkeligt nok isolering.

Hos Papiruld Lolland-Falster har vi mere 8 års erfaring med i bagagen, dermed kan vi garantere en holdbar isolering af etageadskillelse til din bolig. Skulle det være dine ydervægge der mangler, kan vi tilbyde isolering af hulmur. Skulle det derimod være fra loftet der kommer kulde ind, tilbyder vi også loftisolering. Vores isoleringsfirma kan altså hjælpe med mange isoleringstyper, og rådgiver dig gerne til den bedste løsning.

Pose med papiruldsisolering

Tag det første skridt mod et forbedret indeklima her

Skal vi hjælpe dig med at at lave en holdbar isolering af etageadskillelse i dit hus? Så kontakt os og tag det første skridt i dag. Vi tager gerne en grundig snak om dit næste projekt, og naturligvis medfølger et uforpligtende tilbud til opgaven. Kontakt os på telefon 40 36 13 60 eller på e-mail info@papiruld-lf.dk.

Sådan forbedrer isolering af etageadskillelse din bolig

Således foregår processen, når du vælger at optimere din isolering af etageadskillelse. Papiruld blæses ind i den yderste del af etageadskillelsen i begge sider af huset, derved opnår man den bedste isolering helt ud til tagudhænget. Man sikrer nemlig at de yderste 1-1,5 meter af etageadskillelsen fyldes helt op med papiruld. Dermed forhindrer man den cirkulerende trækvind at trænge ind i huset.

Det er dog ikke kun papiruldsisolering der kan forbedre din boligs indeklima. Skunkrummene i etageadskillelserne bliver ofte glemt, og dermed opnår dit hus altså ikke det fulde potentiale i indeklimaet. Er skunken mangelfuldt isoleret, vil det medføre et markant varmetab, fordi skunken er med til at danne den klimaskærm som går ud til tagets ende. Dermed kan det være en fordelagtig idé, at få isoleret skunkrum samtidig med en isolering af etageadskillelse.