Papiruld
forbedrer dit indemiljø

Papiruld forbedrer dit indemiljø

Derfor arbejder vi med papiruldsisolering

Er der ofte fodkoldt om aftenen i stuen på 1.etage? Er hjemmekontoret altid en smule koldere end resten af boligen? Måske stiger varmeregningen uden nogen konkret årsag? Med en papirulds isolering kan du være sikker på at ovenstående eksempler bliver elimineret.

Papiruld er et isoleringsgranulat, som er produceret af cellulosefibre fra genbrugs- og overskudsaviser, dertil tilsætter mineralske salte, som imprægnerer mod brand. Cellulosefibre egner sig perfekt som isoleringsmateriale, fordi fibrene er hule og indeholder luft, dermed giver det en isolerende effekt, i modsætning til fibre i massiv form.

Papiruld isolering er en lettilgængelig løsning, som endda er miljørigtig, du opnå rigtig mange fornuftige fordele, ved brug af papiruld som dit næste isoleringsmateriale. Med mere en 8 års erfaring i branchen, kan vores isoleringsfirma hjælpe dig til den optimale løsning.

Ineffektiv skunkisolering

Isoleringmåtter kan være svære at skære til og tilpasse omkring rørføringer med et ordentligt resultat.

Ineffektiv isolering

Isoleringsmåtter kan være svære at tilpasse mellem spær. Der vil ofte være revner og sprækker mellem spær og isoleringsmaterialet.

Skunkisolering

Papiruld lægger sig tæt om alle rørledninger.

Isolering med papiruld

Papiruld lægger sig helt tæt ud til spær. På den måde undgår man revner og sprækker, hvor varmen kan stige op.

Kontakt os og få den nødvendige isolering

Kontakt Papiruld Lolland-Falster i dag, og tag det første skridt på vejen, mod et forbedret indeklima i din bolig. Kontakt os på telefon 40 36 13 60 eller på e-mail
info@papiruld-lf.dk. Vi tilbyder et gratis isoleringstjek hvor vi besigtiger din bolig og giver et godt tilbud.

Her isolerer vi med papiruld

Når dannelsesprocessen af papiruldet er fuldendt, står man med det færdige resultat som i dag, er bedre kendt som Isocell papirisolering. Med Isocell isoleringen skal det endelige spørgsmål besvares – Hvor kan der isoleres henne? Her kan man benytte papiruld isolering uden besvær:

Med papiruld som dit isoleringsgranulat, er du altså sikker på at opnå det bedste resultat for dit indeklima. Derudover kan du spare mange tusinde kroner om året, ved at få en komplet isolering af dit hus. – Hvad koster en isolering spørger du så? Fordelen ved en isolering med papiruld, er at den løbende betaler sig selv hjem, med de penge der bliver sparet på varmeregningen hvert år. Ved eksempelvis en hulmurs- eller loftisolering, kan man regne med at investeringen vil betale sig hjem på 2-4 år, alt afhængigt af din boligs energimærke.

Isolering med papiruld