Loftisolering
der kan mærkes

Loftisolering der kan mærkes

Hold dit indeklima stabilt med en grundig loftisolering

Ejer du en bolig eller sommerhus på Lolland-Falster, og kan mærke at indeklimaet ikke er optimalt. Så kan det i langt de fleste tilfælde udbedres med loftisolering.

Der kan være mange grunde til, at loftet trænger til en efterisolering. Det kan skyldes at loftrummet er blevet udnyttet til opbevaring, og dermed har skubbet den gamle loftisolering sammen. Sågar kan det skyldes at isoleringslaget ikke lever op til nutidens standarder på et minimum på 300 mm.

Tag os hos Papiruld Lolland-Falster med på dit næste isoleringsprojekt, så får du en professionel og erfaren samarbejdspartner med hænderne skruet rigtigt på, der forstår dine ønsker og behov. Vi har mere en 8 års erfaring, og kan vejlede dig til den helt rigtige isoleringstype. Om det er hulmursisolering, isolering af etageadskillelse eller noget helt andet, kan vores isolatør hjælpe.

Kontakt os for et tilbud

Har du spørgsmål eller er i tvivl om noget vedrørende din kommende loftisolering. Så kontakt os idag, hvor vi med glæde kan tage en uforpligtende snak, vedrørende præcis det som fylder hos dig. Kontakt os på telefon 40 36 13 60 eller på e-mail info@papiruld-lf.dk, for at få professionel hjælp til din loftisolering.

Opnå store fordele ved isolering af loft

Når man efterisolerer lofter med papiruld har man et fantastisk holdbart materiale, som endda er et revolutionerende alternativ til de klassiske materialer. Papiruldsgranulat egnes perfekt til isolering af loft, da det er et let anvendeligt materiale som spreder sig i revner og sprækker. Således undgår du kuldebroer og hulrum i din loftisolering, og får et mere langtidsholdbart og effektivt resultat.

Papiruldsgranulatet fremstilles ved genbrug af gamle- og overskudaviser. Det resulterer i at en loftisolering typisk er færdiggjort inden for én dag, da granulatet nemt og effektivt blæses ind på smalle områder. Unødigt arbejde er dermed skåret af arbejdsprocessen, og muliggør derfor en nem og overskuelig tilgang til isoleringer, da man slipper for besværlige, og unødige beskæringer af eksempelvis isoleringsmåtter.

Derudover er der lukrative fordele at hente ved en loftisolering. Din varmeregning bliver reduceret markant da dit hus er isoleret korrekt. Derudover er du med på den miljørigtige bølge, da papiruldsgranulat er fremstillet 100% af genanvendte materialer.